content

Beeld en geluid

Het Stadsarchief Rotterdam heeft een grote collectie foto’s, prenten en tekeningen, kaarten en plattegronden, affiches, bewegend beeld en geluid. In onze database vindt u beschrijvingen van beelden van Rotterdam en regio.

Let op: sommige films zijn online te bekijken. Gebruik daarvoor Internet Explorer; afspelen in Firefox is niet mogelijk.

Zoeken in Beeld en geluid

  1. Zoek op het nummer zoals u dat ziet staan in de zoekresultaten. Dit nummer bestaat uit [toegangsnummer][underscore][bestanddeelnummer]. <br/> Zoeken op bijvoorbeeld 63_125 geeft enkel het record terug waar dit nummer als geheel voorkomt. <br/><br/>  U kunt ook zoeken op het toegangsnummer of bestanddeelnummer apart. <br /> 63 125 = geeft records terug waarbij het toegangsnummer 63 is en het bestanddeelnummer 125 of waarbij het toegangsnummer 125 is en het bestanddeelnummer 63. <br />125 = geeft records terug waarbij het toegangsnummer of het bestanddeelnummer 125 is <br /> 63_* = geeft records waarbij het toegangsnummer 63 is <br /><a href="http://a.stadsarchief.rotterdam.nl/vraagbaak/hulp">meer help...</a>
  2. Help

Over de Collectie

Niet gedigitaliseerde of juridisch beschermde documenten kunt u inzien in onze studiezaal. Informeer vooraf of een document beschikbaar is. Voor meer informatie over het bestellen van reproducties raadpleeg onze bestelpagina. Bij publicatie dient rekening gehouden te worden met de regels voor openbaarmaking (PDF).
Wij hebben al het mogelijke gedaan om rechthebbenden te achterhalen. Mocht u van mening zijn rechten op bepaalde afbeeldingen te kunnen doen gelden, verzoeken wij u met ons contact op te nemen.